Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία ή με το ΚΤΕΛ (εκτός των προϊόντων αλουμινίου), κατόπιν επικοινωνίας με τον πελάτη. Η χρέωση είναι ανάλογα με τον όγκο των προϊόντων και την διεύθυνση παράδοσης.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι παραγγελίες, εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα, να παραδίδονται το αργότερο την επόμενη εργάσιμη ημέρα στη μεταφορική εταιρεία, έτσι ώστε να επιτευχθεί παράδοση εντός 72ωρών.

Η εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως έντονα καιρικά φαινόμενα, οδικά προβλήματα, απεργίες κτλ.

Εάν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει λόγω έλλειψης του προϊόντος που επιλέξατε, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο της καθυστέρησης και να σας προτείνουμε αν θέλετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν.

Αλλαγές, αντικαταστάσεις ή και επιστροφές γίνονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας, συνεννόησης και οδηγιών που λαμβάνει ο πελάτης.