Κάθε πελάτης μπορεί να επιστρέψει (υπαναχώρηση) οποιοδήποτε προϊόν εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας, οφείλοντας να έχει ενημερώσει το κατάστημά μας για την άσκηση του δικαιώματος του στο τηλέφωνο 2651021946 ή με e-mail στο porfirisoe@gmail.com

Εάν η επιστροφή οφείλεται σε λάθος του καταστήματός μας, ο πελάτης μπορεί να κάνει είτε νέα αγορά ισόποσης αξίας είτε μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων αξίας ίσης με το προϊόν αρκεί το προϊόν να μην έχει ανοιχτεί, καταστραφεί ή χρησιμοποιηθεί και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις που φέρει.

Θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή και τον έλεγχο του προϊόντος στο κατάστημα μας.

Εάν από λάθος του καταστήματός μας δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 10 εργάσιμων ημερών.

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν για προσωπικούς λόγους εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας, χωρίς να υπάρχει λάθος του καταστήματός μας, τότε τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη. Το κατάστημά μας δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν έχει παραβιασθεί η συσκευασία και συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής. Τα χρήματα της επιστροφής αποστέλλονται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή και τον έλεγχο του προϊόντος. Όλα τα εμπορεύματα θα επιθεωρούνται κατά την επιστροφή τους στο κατάστημα. Τα προϊόντα καταφθάνουν στο κατάστημά μας με ευθύνη του πελάτη, θα πρέπει να είναι ασφαλή και δεν πρέπει να έχουν υποστεί φθορά κατά την μεταφορά. Στην περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σε ακατάλληλη κατάσταση, θα πρέπει να επιστραφεί στον πελάτη.

Διεύθυνση επιστροφής προϊόντων

Εάν ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν που προμηθεύτηκε η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων προς επιστροφή είναι:

Επωνυμία: Πορφύρης Ο.Ε.

Διεύθυνση: Κύργιου 10, Ιωάννινα, Τ.Κ. 45221

Τηλ.: +30 26510 21946

Email: porfirisoe@gmail.com