ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΕΠΙΠΛΟ
 
 Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης
Συστήματος ΠοιότηταςΠΟΙΟΤΗΤΑ

Ο όρος «ποιότητα» είναι συνυφασμένος με την φιλοσοφία της εταιρίας από την ίδρυσή της.  Ωστόσο, η επιχείρηση βασίζεται σε 3 είδη ποιότητας και αυτά είναι η ποιότητα των επίπλων-υλικών, η ποιότητα της λειτουργίας και η ποιότητα της εξυπηρέτησης.

  • Όσον αφορά την ποιότητα των επίπλων, η εταιρία επενδύει ακατάπαυστα στην έρευνα και ανάπτυξη νέων μεθόδων παραγωγής και στην χρησιμοποίηση των καλύτερων πιστοποιημένων υλικών της Ελληνικής αλλά και της Ευρωπαϊκής αγοράς.
  •  Η ποιότητα της λειτουργίας της επιχείρησης βασίζεται στον τρόπο με τον οποίο ξεδιπλώνεται η παραγωγή των επίπλων καθώς και στη συνεχή συνεργασία των στελεχών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
  • Τέλος, ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην ποιότητα της εξυπηρέτησης, παράγοντας που επηρεάζει άμεσα την «συμπεριφορά» της επιχείρησης στους συνεργάτες της αλλά και στο ευρύ κοινό.  Το άρτια εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό της εταιρίας είναι πάντα σε θέση, με προσιτό και συνετό τρόπο, να φέρει εις πέρας την αποστολή που του αναλογεί σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας της επιχείρησης.   

YΠΟΔΟΜΗ

Η εταιρία, εδώ και δύο δεκαετίες επενδύει συνεχώς στην επαύξηση των υποδομών που αφορούν στον μηχανολογικό, κτιριακό και λειτουργικό εξοπλισμό της με κύριο στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Με 25 άτομα προσωπικό, 1700 τ.μ. ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής και 1400 τ.μ. συνολικά χώρους καταστημάτων λιανικής πώλησης, η εταιρία βρίσκεται πάντοτε στην θέση να φέρει εις πέρας την αποστολή της σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας της.
κατασκευή ιστοσελίδας SmartVision