ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΕΠΙΠΛΟ
 

1976... Ήταν τότε που ο ιδρυτής της εταιρίας Αλέξανδρος Πορφύρης αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις γνώσεις και το ταλέντο του στην τέχνη της κατασκευής κλασικών τραπεζιών. Άνθρωπος με αξίες και πιστός στις αρχές της καλής ποιότητας και της σωστής συνεργασίας με τους πελάτες του, κατάφερε να φέρει εις πέρας μία δύσκολη αποστολή και να εντάξει του όνομά του και την εταιρία στον κλάδο των κατασκευαστών επίπλου, στις υψηλότερες θέσεις.

Έπειτα από 20 χρόνια σταθερά ανοδικής πορείας στον κλάδο, η εταιρία αναπτύσσει την παραγωγή της, δημιουργώντας νέες συλλογές σε μπουφέ, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρα και συμπληρωματικών επίπλων εκπληρώνοντας ένα αίτημα της πελατειακής της βάσης. Σήμερα, διανύοντας την 4η δεκαετία της ύπαρξής της, η εταιρία έχει περάσει στην 2η γενιά ιδιοκτητών, αποτελούμενη από 3 αδέρφια, τον Βασίλη, τον Παναγιώτη και τον Νίκο Πορφύρη.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον οι σημερινοί ιδιοκτήτες εφοδιασμένοι με τις αξίες και τις αρχές του ιδρυτή της εταιρίας και υιοθετώντας σύγχρονους τρόπους παραγωγής και επιχειρηματικής δραστηριότητας κατατάσσουν την εταιρία σε μία από τις πρωτοπόρες σε λειτουργία, επικοινωνία και ανάπτυξη επιχειρήσεις του κλάδου. Τα τελευταία 10 χρόνια, η ανάπτυξη της εταιρίας έχει σε μεγάλο βαθμό βασιστεί πάνω σε ένα σταθερά διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας καθώς και στα σημεία λιανικής πώλησης της ίδιας της εταιρίας που έχουν επίσης συμβάλλει στην αναγνωρισιμότητα της φίρμας ΠΟΡΦΥΡΗΣ ΕΠΙΠΛΟ.

Στρατηγική της εταιρίας είναι να προάγει την ποιότητα, το σύγχρονο και διαχρονικό design καθώς και την υψηλή αισθητική σε τέτοια επίπεδα ώστε να μπορεί ο τελικός καταναλωτής να αποκομίσει αυτά τα οφέλη με το ανάλογο κόστος χωρίς περαιτέρω επιβαρύνσεις. Στόχος πλέον της εταιρίας είναι η διαρκής εξωστρέφεια και η παρουσία της σε ένα διεθνές περιβάλλον.κατασκευή ιστοσελίδας SmartVision